Manoj Bajpayee naar Hollywood?

manojbajpayeeproducerbigNa Anil Kapoor en Irrfan Khan lijkt het erop dat acteur Manoj Bajpayee nu ook zijn zinnen heeft gezet op internationale fame. De acteur die schitterde in zijn vertolking van een bendeleider in de film Gangs of Wasseypur heeft diverse aanbiedingen voor internationale films gekregen met dank filmmaker Anurag Kashyap.

“Ik denk dat Anurag Kashyap mijn ticket naar internationale films is, want de aanbiedingen die ik heb gekregen gingen via hem. Ik lees momenteel een script dat afkomstig is van een onafhankelijke filmmaker uit Amerika”, aldus Manoj.

De film Gangs of Wasseypur ging vorig jaar in première op de 65e editie van het Internationale Filmfestival van Cannes en werd tevens gescreend op het Sydney Film Festival.

Niet alleen werd de film opgemerkt door de internationale pers, ook acteur Manoj Bajpayee in zijn rol van Sardar Khan werd door buitenlandse filmmakers opgemerkt.

“Ik zou graag aan een internationale film willen werken”, zegt de acteur. “Ik zei laatst nog tegen Tabu dat ik er alles voor over zou hebben om een scene te doen in een Ang Lee film, want het leven is kort en je weet maar nooit wanneer en of je wel een volgende kans krijgt.”

Als voorbeeld geeft hij zijn rol in Veer Zaara. “Ik heb Veer Zaara gedaan vanwege Yash Chopra. Die film gaf mij de kans om te werken met Yash Chopra, om door hem geregisseerd te mogen worden en het was een geweldige ervaring. Tegelijkertijd moet je natuurlijk de film ook wel willen doen.”

De laatste jaren zagen we acteurs als Anil Kapoor en Irrfan Khan verschijnen in Hollywoodfilms als respectievelijk Slumdog Millionaire, Mission Impossible: Ghost Protocol en The Amazing Spiderman en Life of Pi. Wie weet is Manoj Bajpayee de volgende die een uitstapje richting Hollywood waagt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.