Linke stunts voor Vidyut Jamwal in Commando

vidyut_jamwalVidyut Jamwal is terug in actie. De slechterik uit Force speelt de hoofdrol in de actiefilm Commando. De film is geproduceerd door de makers van Singham en Force en geregisseerd door reclamemaker Dilip Ghosh.

In de trailer presenteert Vidyut een scala aan buitengewone stunts en zeldzame vormen van Indiase Martial Arts zoals Gatka en Kalaripayattu. De stunts zijn allemaal door de acteur zelf uitgevoerd en dat ook nog eens zonder de benodigde veiligheidsbedradingen. Vidyut trainde enkele maanden onder stuntcoördinator Franz Spilhaus, bekend van de films Dredd, Safe House en Chronicle.

Commando staat gepland voor een release in mei.

Wat vind jij van de trailer?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.