Siddharth Malhotra en Parineeti Chopra in Hasee Toh Phassee

HaseeTohPhaseeKaran Johar’s volgende productie is getiteld Hasee Toh Phasee en heeft in de hoofdrollen Siddharth Malhotra en Parineeti Chopra. De romantische komedie wordt het regiedebuut van Vinil Matthew, een bekende reclamemaker.

Siddharth maakte vorig jaar een geweldig debuut in Student of the Year, maar zegt nerveus te zijn over zijn tweede film. “Dit is mijn tweede film, maar dat voelt helemaal niet zo. Ik ben net zo nerveus als bij mijn eerste film. Je weet wat ze zeggen: je eerste film kiest jouw, maar jij kiest je tweede film. En hopelijk groeien we steeds meer als acteur.”

De acteur onthuld dat de opnames van de film in april van start gaan. “Het is een interessant script. Hasee Toh Phasee is een romantische komedie gericht op de middenklasse van India. Parineeti is geweldig en vol energie. De opnames beginnen in april.”

Hasi Toh Phasee is een co-productie van Phantom Films en Dharma Productions.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.