Salman stelt reis naar Amerika uit

Salman-Khan-2012-1Salman Khan, die in augustus 2011 een operatie onderging ter behandeling van trigeminusneuralgie (ook wel bekend als aangezichtspijn), moest begin januari terug naar Amerika voor een check-up. Maar door zijn verbeterde gezondheidstoestand, is de reis uitgesteld.

“Ik heb nu geen pijn. Ik hoef alleen terug voor de check-up, maar dat is voorlopig uitgesteld.

Trigeminusneuralgie is een aandoening waarbij de patiënten last hebben van kortdurende maar zeer heftige pijnscheuten in het aangezicht, voornamelijk de wang en onderkaak. De oorzaak van trigeminusneuralgie is niet duidelijk. Sommigen zien het als een soort epilepsie van de zenuw.

Salman’s broer Sohail zegt: “Hij zal ergens in februari of maart afreizen naar Amerika voor de check-up. Het is een behandeling van twee jaar bestaande uit vier bezoeken en de bijbehorende check-ups. Dit betekent dat hij elke 6-8 maanden naar Amerika moet.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.