Eerste trailer Shootout at Wadala

JohnAbraham-ShootoutAtWadalaShootout at Wadala, met in de hoofdrollen John Abraham, Anil Kapoor, Kangna Ranaut, Manoj Bajpai, Tusshar, Sonu Sood, Mahesh Manjrekar, Ronit Roy, en Siddhant Kapoor, is geproduceerd door Balaji Motion Pictures en geregisseerd door Sanjay Gupta (Zinda, Shootout at Lokhandwala).

De langverwachte film is gebaseerd op het schokkende waargebeurde verhaal van de beruchte gangster Manya Surve. De eerste opgeleide Hindoe gangster wiens schrikbewind begon in Agar Bazaar, Dadar.

Op 11 januari 1982 was Bombay getuige van de allereerste liquidatie door de politie (operatie Manya Surve), geleid door inspecteurs Issaq Bagwan en Raja Tambhat, buiten het Wadala College die in de boeken bekend staat als Shootout at Wadala.

SAW staat gepland voor een release op 1 mei 2013 (Maharastra Day).

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.