Salman Khan heeft meeste fans online

Salman-zwaaitBij een van de vele awarduitreikingen werd recent een speciale prijs toegekend aan de acteur met de meeste fans online. Na een onderzoek van Asterii Analytics is gebleken dat niemand minder dan Salman Khan de meeste fans online heeft.

Het onderzoek werd uitgevoerd door Asterii Analytics. Uit hun gegevens blijkt dat Salman 7.408.859 fans heeft op Facebook, 3.188.226 volgers op Twitter, 60.567 video’s op YouTube, 577.919 volgers op Twitter fanclubs, 757.057 fans op Facebook fanclubs en 2.774 volgers op Google+. Een totaal van 11.995.402 fans.

Hierbij is echter geen rekening gehouden met fans die de acteur op meerdere platformen volgen.

“We hebben een vierstappenplan gevolgd. Met geavanceerde webanalyse tools zijn wij aan de slag gegaan om de miljoenen pagina’s op Facebook, Twitter, Google+, YouTube, blogs en ??online forums om de totale volume van buzz te scannen. Daaruit rolden 30 kandidaten. Hierna hebben wij 25 parameters ontwikkeld om de kandidaten te rangschikken. De uiteindelijke top drie zijn Salman Khan, Shah Rukh Khan en Amitabh Bachchan”, aldus een van de onderzoekers van Astrii Analytics.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.