Naino Mein Sapna met Ajay en Tamannah

Regisseur Sajid Khan is momenteel bezig met de remake van de klassieker Himmatwala en om de film meer authenticiteit te geven heeft Sajid het nummer Naino Mein Sapno opnieuw gemaakt.

De hele set, zoals deze in het origineel te zien was, werd nagebouwd in Mumbai. De eerste still werd op Twitter onthuld.

De hoofdrollen in de remake van Himmatwala worden vertolkt door Ajay Devgn en de Zuid-Indiase actrice Tamannah. Sajid weet dat mensen de twee films en de nummers zullen vergelijken, maar maakt zich nergens druk om want hij is ervan overtuigd dat hij goed werk heeft afgeleverd.

“Ik wil dat mensen de twee films en de nummers gaan vergelijken, want ik weet dat ik het goed heb gedaan. Maar het is natuurlijk oneerlijk om Ajay met Jeetendra te gaan vergelijken, vooral omdat Jeetendra in die tijd bekend stond als een goede danser.”

Acteur Ajay Devgn zegt dat het nummer een exacte replica is van het origineel. “Het is een van de meest populaire nummers uit de jaren 80. Alles, van de sets tot aan de kleding tot aan de choreografie, alles is perfect nagemaakt.”

Zie jij Ajay Devgn al dansen?

4 REACTIES

  1. Mijn god neeee, het liedje vond ik toen al nix… het enige wat positief ervan was, was Sridevi…
    Zie je ajay al dansen op dit nummer… getver..

  2. Your style is really unique in comparison to other people I’ve read stuff from. Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark this blog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.