Promo Bezubaan van de film ABCD

De eerste songpromo uit de film ABCD is een prachtige ballad getiteld Bezubaan. Bezubaan is gezongen door Mohit Chauhan, Priya Panchal, Rap door Deane Sequeira en Tanvi Shah en gecomponeerd door Sachin-Jigar met tekst van Mayur Puri.

ABCD is de eerste Indiase 3D dansfilm geregisseerd door choreograaf-filmmaker Remo D’Souza. De film heeft in de hoofdrollen Prabhu Deva, Ganesh Acharya en danstalenten Lauren Gottlieb (winnaares van So You Think You Can Dance worldwide) Salman Yusuff Khan, Dharmesh Yelande, Prince, Myuresh en Vrushali.

ABCD staat gepland voor een release op 8 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.