Nargis Fakhri: “Ik ben single”

De afgelopen weken werd er flink gespeculeerd over een mogelijk huwelijk tussen Nargis Fakhri, die in 2011 haar debuut maakte met de film Rockstar, en acteur-producent Uday Chopra. Maar de 33-jarige actrice ontkent de relatie en huwelijksplannen op Twitter.

“Ik ben single, zeer gelukkig en helemaal gefocust op mijn werk. Ik ben niet van plan om binnenkort te gaan trouwen. Wie heeft dit bedacht?”

De geruchten over een relatie met Uday begonnen in de zomer van 2012, toen de twee veelvuldig samen werden gespot in restaurants in Mumbai. Ook is Nargis kind aan huis bij de Chopra’s en na het overlijden van Yash Chopra was de actrice vaak bij de familie te vinden.

De actrice is recent begonnen met de opnames voor Madras Café, een politieke thriller geregisseerd door Shoojit Sircar. John Abraham is in de film te zien in de rol van een Indiase geheimagent. Madras Café wordt opgenomen in Zuid-India, Delhi en Sri Lanka.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.