Eerste trailer van 3G

3G staat bekend als de generatie van standaarden en technologie van mobiele telefoons dat mobiele gebruikers een breder bereik van diensten met geavanceerde mogelijkheden en een grotere netwerksnelheid geeft. Binnenkort verschijnt de bovennatuurlijke thriller 3G en de eerste trailer geeft ons een goed beeld van wat we ons moeten voorstellen bij deze film.

Synopsis
Een verliefd stel (Sam en Sheena) vertrekt voor een vakantie naar Fiji en koopt een tweedehandse telefoon. Sam ontvangt een oproep van een vrouw en watat volgt is een reeks van vreemde gebeurtenissen die hun leven volledig op zijn kop zet.

3G, met in de hoofdrollen Neil Nitin Mukesh en Sonal Chauhan, is geregisseerd door Sheershak Anand en Shantanu Ray Chhibber en geproduceerd door Sunil Lulla en Viki Rajani. De film staat gepland voor een release op 15 maart.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.