Mr. India 2 krijgt nieuwe schurk

“Er komt geen Mogambo voor in de nieuwe Mr. India.” Dat zegt filmmaker Boney Kapoor in een interview. “In plaats van Mogambo introduceren wij een nieuwe schurk.”

De aankondiging van Mr. India 2 riep veel vragen op bij fans. Komt Mogambo terug en zo ja, wie zou deze rol dan spelen kan die persoon Amrish Puri evenaren? Maar daar hoeven wij ons nu niet druk over te maken.

Boney Kapoor verduidelijkt dat Mr. India geen remake wordt van de hit uit 1987, maar een vervolg op de hit. Hij voegt toe dat hij met deze film een nieuwe ‘bad guy’ zal introduceren.

“Wij zijn niet bezig met een remake van Mr. India. Het script waar wij momenteel aan werken wordt een vervolg op de film uit 1987. En in het vervolg zal er geen Mogambo zijn, maar een nieuwe schurk”, aldus Boney Kapoor.

Daarnaast waren er ook geruchten dat de filmmaker Salman Khan zou hebben benaderd voor een van de hoofdrollen. “Maar daar ga ik niet over. We zullen moeten kijken naar het script, de rol en dan kunnen we beslissen wie geschikt is om de rol op zich te nemen.”

In het interview bevestigt de filmmaker dat zowel Anil Kapoor als Sridevi terugkeren in het vervolg. “Uiteraard komen zij terug. Mijn reis is met hun begonnen en die gaat met deze film gewoon door.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.