Ram Kapoor volgt zijn eigen filosofie

Acteur Ram Kapoor gelooft niet in een hogere macht, volgt geen religie en geeft aan geen spiritueel persoon te zijn. Hij volgt zijn eigen filosofie en mantra.

Kapoor, die momenteel te zien is in de soapserie Bade Achhe Lagte Hain, gelooft in zijn eigen mantra: “Wees gelukkig en positief.”

“Ik ben geen spiritueel persoon. Ik geloof niet in God of een religie. Het klinkt misschien cliché, maar mijn mantra is altijd geweest ‘blijf positief door te lachen’. Het maakt niet uit wat er gebeurt, we moeten proberen om altijd te blijven lachen.”

Met de toenemende druk op acteurs voegt hij toe dat hij nooit te lang nadenkt over dingen als populariteit. “Ik sta niet stil bij dingen als populariteit of in de schijnwerpers staan. Dat heeft geen zin. Door er teveel over na te denken kan je een verkeerd beeld van zaken ontwikkelen, wat je onzeker kan maken.”

“Ik denk niet teveel na over de toekomst, omdat ik goede projecten heb lopen en ik werk met de juiste mensen. En mocht ik mij gestrest of onzeker voelen dan lach ik. Het verandert alles. Het werkt echt!” aldus Kapoor.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.