Salman Khan’s Sher Khan uitgesteld

De opnames van Salman Khan’s film Sher Khan zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dit maakte broer Sohail Khan bekend. Maar niet getreurd, want in plaats van Sher Khan begint Salman aan een project met de voorlopige werktitel Radhe, gebaseerd op het personage uit zijn film Tere Naam uit 2003.

Ook dit project wordt geproduceerd door Sohail. De opnameperiode die gepland stond voor Sher Khan zal dus nu gebruikt worden voor dit project. “Sher Khan is uitgesteld. Ik werk nu aan Sohail’s Radhe, maar dit is nog altijd een werktitel”, bevestigt Salman.

Volgens de laatste geruchten besloot Salman de opnames voor Sher Khan uit te stellen nadat hij de film Life of Pi van Ang Lee had bekeken. Salman was zo onder de indruk van de ’tijger’ in de film dat hij zijn broer heeft gevraagd om voor Sher Khan ook een soortgelijke tijger te regelen. Wanneer de tijger er is, kunnen de opnames beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.