Protesten tegen Hookah Bar uit Khiladi 786

Het populairste nummer uit de film Khiladi 786 is Hookah Bar. Vooral dj’s en clubs zijn zeer gecharmeerd van de remix. Toch werd er recent flink geprotesteerd tegen het nummer vanwege de teksten.

Meer dan honderd mensen kwamen in Jaipur bijeen bij het hotel waar Akshay verbleef om te protesteren tegen een aantal woorden die te horen zijn in de liedtekst van de hit Hookah Bar.

Volgens een van de aanwezigen was het protest tegen de woorden ‘Sher Ka Shikaar’ (Jacht op de tijger). Daarnaast waren zij van mening dat het nummer het gebruik van de waterpijp bevorderde.

Kumar ging in gesprek met de demonstranten en legde hen uit dat de tekst Sher Ka Shikaar niets te maken heeft met de jacht op de tijger. Hij zei “De tekst ‘Teri Akhiyon Ka Vaar, Jaise Sher Ka Shikaar’ duidelijk betekende dat het meisje rondkijkt zoals een tijger dat doet wanneer die op zoek gaat naar zijn slachtoffer.”

En over het promoten van de waterpijp zei Kumar “dat zijn personage het meisje van zijn dromen vergelijkt met een bedwelmend middel. ‘Tere Pyaar Ka Nasha is als een Hookah Bar, waar hij high van wordt”, aldus de acteur.

De demonstranten begrepen zijn punt. Na een kort gesprek met de acteur en het nemen van foto’s vertrokken ze met een voldaan gevoel.

Khiladi 786 staat gepland voor een release op 7 december.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.