Priyanka krijgt bosktraining van Mary Kom

Voor haar rol als Mary Kom in de biopic over het leven van deze Indiase bokser wordt Priyanka Chopra getraind door niemand minder dan Mary Kom zelf.

De actrice start volgend jaar met een bokstraining van vier maanden. De strenge bokstraining is een onderdeel van de acteerworkshop die nodig is om Chopra voor te bereiden op de rol van een bokser. “Priyanka heeft nog nooit iemand geslagen. Mary is haar coach voor de komende vier maanden. De eerste twee maanden staan gepland voor de basistraining. De twee maanden daarna zal Priyanka meer leren over het boksen als Mary Kom. Vier maanden is weinig tijd, maar zowel Priyanka als wij zijn ervan overtuigd dat zij in vier maanden als een pro klaarstaat in de ring”, aldus een productiemedewerker.

Om zoveel mogelijk over Kom te weten te komen zal Chopra ook tijd doorbrengen met Kom en haar familie. “De reden hiervoor is dat zij op deze manier meer te weten komt over haar achtergrond en de strijd die zij met zichzelf voerde om zo ver te komen. Het kostte Mary veel moeite om haar carrière van de grond te krijgen, want ze had een man en was ook al moeder van een tweeling.”

De opnames voor deze film beginnen ergens in het eerste kwartaal van 2013.

2 REACTIES

  1. Werd tijd dat India ook eens een film ging maken over de bokscariere van een sportvrouw. Priyanka kan veel personages vertolken en zie haar graag in de ring staan-:)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.