Regisseur werkt aan script Kahaani 2

Regisseur Sujoy Ghosh, die eerder dit jaar ongekend succes proefde met zijn film Kahaani, werkt nu aan het vervolg.

Sujoy is al begonnen met het schrijven van het script en vertelt in een recent interview dat het een compleet nieuw verhaal wordt met Vidya Balan in de hoofdrol.

“Het centrale personage van Kahaani was Vidya Bagchi. Dit verhaal gaat verder waar Kahaani is geëindigd. Het draait allemaal om Vidya.” Ghosh hoopt begin volgend jaar met de opnames te kunnen beginnen. Over het verhaal wilt de regisseur niets kwijt. “Het is nog te vroeg om hier iets over te zeggen. Ik ben nog steeds bezig met schrijven en het plot verandert iedere dag”, aldus een lachende Ghosh.

In Kahaani volgden wij het verhaal van Vidya die zich een weg baant door de chaotische stad Kolkata om de moord op haar man te wreken. Sujoy onthult dat ook in het vervolg de stad Kolkata centraal staat. “Kolkata speelt ook in het vervolg een grote rol. Maar naast Kolkata zullen wij ook in andere steden de film opnemen.”

Is het wel een goed idee om een vervolg te maken op Kahaani? Wat vind jij?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.