Zoya en Reema, de nieuwe Salim-Javed?

Salim Khan en Javed Akhtar staan ??bekend als een van de beste schrijvers in de Hindi filmindustrie en het lijkt er op dat Javed’s dochter Zoya met haar partner Reema Kagti nu dezelfde weg van succes bewandeld.

Het legendarische duo van Salim-Javed staan bekend om films als Zanjeer, Sholay, Don, en Deewar, terwijl Zoya-Reema de films Zindagi Na Milegi Dobara en Talaash op hun naam hebben staan.

Op de vraag of Zoya en Reema de nieuwe Salim-Javed van de filmindustrie zijn antwoordt Zoya: “Haha! Daar zijn wij nog lang niet! Daarvoor zouden wij ongeveer 25 blockbusters moeten schrijven…Pas wanneer dat gebeurt mag je gaan vergelijken. Salim-Javed waren geweldig!”

Zoya voegt toe dat dit niet wegneemt dat zij en Reema een prima duo vormen. “Wanneer wij samen praten en schrijven, komen wij op goede ideeën en dat maakt dat wij het werk snel afronden.”

“Ondanks onze vele discussies over van alles en nog wat, hebben wij enorm veel vertrouwen en respect voor elkaar. Wanneer zij het niet eens is met bepaalde dingen, dan zie ik dat meteen. Wij hebben geen ego problemen. Ik houd ervan om met haar te werken”, aldus de 40-jarige Zoya.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.