Hollywood actrice Kristen Stewart wil naar Bollywood

Hollywood actrice Kristen Stewart zou graag samen met Hrithik Roshan in een Bollywood film willen spelen. Volgens de Daily Star richt de acrice, die o.a. bekend is geworden van de Twilight films, haar vizier nu op Bollywood. Stewart: “Als iemand mij een goed script zou geven, zou ik heel graag in een Bollywood film willen spelen. Ik zou graag met Hrithik Roshan willen werken. Hij is zo’n fantastische acteur”.

Stewart heeft sinds 2009 een relatie met haar medespeler uit de Twilight-reeks, Robert Pattinson(FOTO). In 2012 hadden ze een korte break, omdat Stewart vreemd was gegaan met regisseur Rupert Sanders. De regisseur van de film “Snow White and the Huntsman” waarin Stewart de hoofdrol speelde. Een paar maanden later waren Stewart en Pattinson weer samen. Gisteren werd bekend gemaakt dat de twee in verwachting zijn van hun eerste kindje. (Via: De Stentor)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.