De eerste Indiase 3D dansfilm – ABCD (Any Body Can Dance)

De echte dansliefhebbers onder ons kijken uit naar de eerste Indiase 3D dansfilm getiteld Any Body Can Dance. De eerste trailer van de film verscheen gisteren.

Voor regisseur en choreograaf Remo D’Souza is het een droom die eindelijk in vervulling gaat. “Ik wilde altijd al een film maken over mijn passie – dansen. En ik maak niet alleen een dansfilm, ik heb ook nog eens de enige echte Prabhu Deva in een van de hoofdrollen”, aldus D’Souza.

De vrouwelijke hoofdrol in ABCD wordt gespeeld door Lauren Gottlieb, de winnaares van So You Think You Can Dance worldwide. Ook Indiase danstalenten uit het tv-programma Dance India Dance komen voorbij; zo zijn onder meer Salman Khan, Dharmesh, Prince, Mayuresh en Vrushali te zien zijn als centrale karakters. Naast Prabhu Deva maakt ook choreograaf Ganesh Acharya ook deel uit van de cast.

ABCD staat gepland voor een release in februari 2013.

Bekijk de trailer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.