Kristen Stewart uit wens om te werken met Hrithik Roshan

Actrice Kristen Stewart zegt in een persverklaring dat ze graag wilt werken in een Bollywoodfilm en wel met niemand minder dan Hrithik Roshan.

“Ik zou graag in een Bollywoodfilm willen werken, mits iemand mij een goed script biedt. Ik zou heel graag willen werken met Hrithik Roshan. Hij is een geweldige acteur en erg knap”, aldus Kristen Stewart in een persverklaring.

De 22-jarige actrice gaat zelfs nog een stapje verder en hoopt dat als ze ooit een zoon krijgt, hij op Roshan lijkt. “In feite, als ik ooit een zoon krijg, hoop ik dat hij op Hrithik lijkt, maar dan met Rob’s ogen.”

Twee jaar geleden waren er geruchten dat filmmaker Shekhar Kapur de Twilight-actrice had benaderd voor zijn ambitieuze project Paani met Hrithik Roshan. Recent werd bekend dat de hoofdrollen in Paani nu vertolkt zullen worden door nieuwkomers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.