Karisma Kapoor gaat eindelijk scheiden

Het is eindelijk zo ver…na jaren van problemen gaan Karisma Kapoor en haar echtgenoot Sanjay Kapur eindelijk scheiden. Het huwelijk toonde haar eerste barst in het eerste jaar nadat Sanjay vreemd was gegaan. Dit werd uitgesproken en het koppel kreeg een dochter genaamd Samaira.

Na de geboorte van hun eerste kind ging het opnieuw bergafwaarts met het koppel. Ze woonden zelfs al niet meer samen. De eerste geruchten van een definitieve scheiding deden nu de ronde. Familieleden deden er alles aan om ze bij elkaar te brengen. Dit lukte en het koppel kreeg in 2010 een tweede kind, Kiaan Raj. Het geluk was echter van korte duur toen Sanjay opnieuw vreemdging.

En het afgelopen jaar kwam naar boven dat Sanjay nu een relatie zou hebben met Priya Sachdev, die recent gescheiden is van haar Vikram Chatwal. Klinkt deze naam je bekend in de oren? Dat kan best, aangezien er vorig jaar een gerucht ging dat hij een relatie zou hebben met Lindsay Lohan.

Karisma en Sunjay wonen sinds 2010 al niet meer samen. Hij is vaak in Delhi, omdat hij daar zijn kantoor heeft en Karisma woont in Mumbai.
Het interessante, volgens de pers in India, wordt de voogdijzaak omdat de ouders in verschillende steden wonen.

7 REACTIES

  1. Wat een schoft, ze had allang van hem moeten scheiden, wat een rotzak. ik weet niet wat ze in zo een baviaan heeft gezien. zij is zo knap.
    Ik hoop dat karishma ooit een hele leuke man tegen komt, die haar en haar liefde waard is.

  2. Vind het soms so raar hoe ze hier een bericht plaatsen.Scheiding is niet om naar uit te kijken dus het woord het is eindelijk zo ver en ze gaan eindelijk plaatsen gebruik je toch niet.
    Karishma heeft het in ieder geval geprobeerd all the best. Zielig voor de kids!

  3. BOLLYWOOD STERREN MOETEN EIGELIJK NIET TROUWEN WANDT ZE ZIJN EEN SOORT PLAYBOY .KIJK NOU SALMAN KHAN HIJ KAN GEEN VROUW KRIJGEN WANDT HIJ DENKT DAT HIJ IS THE BIG BOSS VAN BOLLYWOOD.IEDEREEN MOET AAN HEM LUISTEREN .STELLETJES ………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.