“Publiek is ons over 30-40 jaar vergeten”

Tijdens de onthulling van zijn handafdruk op de Walk of the Stars zegt acteur Ajay Devgn dat over 30-40 jaar het publiek de acteurs en sterren van nu vast en zeker zijn vergeten, want voor deze industrie geldt: “uit het oog, uit het hart”.

“Dit is zeer hartverwarmend. Het is een prachtig initiatief van UTV, want ik denk niet dat mensen ons over 30-40 jaar nog zullen herinneren.”

Hij legt uit. “De huidige generatie is ook niet bekend met de sterren en acteurs van 30-tot 40 jaar geleden, dus waarom zou dat straks anders zijn? Dit vereeuwigd ons in beeld en zal het publiek herinneren aan onze onschatbare bijdrage aan de Indiase Cinema”, aldus de 43-jarige Devgn.

Hij voegt toe: “Er zijn veel bekendere namen dan die van ons en ik hoop dat UTV het voor elkaar krijgt om iedereen op hun Walk of the Stars te hebben zodat wij ze nooit zullen vergeten.”

Ook actrice Sonakshi Sinha was aanwezig om haar handafdruk te onthullen. “Ik ben helemaal in de wolken. Het feit dat mijn tegel tussen die van legendes staat is zeer hartverwarmend. Ik voel mij dan ook zeer vereerd en bevoorrecht dat ik dit al zo vroeg in mijn carrière mag meemaken. Ik kan UTV hier alleen maar voor bedanken”, aldus Sinha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.