Ayushmann Khurrana eist topactrice

Slechts een film oud en nu al kieskeurig over zijn tegenspeelsters. Acteur Ayushmann Khurrana eiste een bekende naam voor zijn film met regisseur Kunal Kohli. Toen Kunal Kohli dit niet kon waarmaken, besloot Ayushmann om op te stappen.

“Ik heb besloten om de film niet te doen. Een van mijn voorwaarden om mee te werken aan deze film was dat de vrouwelijke hoofdrol vertolkt zou worden door een topactrice”, aldus de 28-jarige acteur.

Ayushmann voegt toe dat hij geen sterallures heeft gekregen, maar dat hij van mening is dat de juiste casting voor deze film van groot belang is. “Voor een romantische komedie is de juiste casting van groot belang. En omdat dat niet zal gebeuren werd ik gedwongen om af te zien van dit project.Kunal is een goede regisseur en ik zou graag met hem samenwerken.”

Regisseur-producent Kunal Kohli is boos en zegt dat Ayushmann realistisch moet zijn. “Ayushmann is maar een film oud. Hij mag dan een verlanglijst hebben van actrices waar hij mee wilt samenwerken, maar tegelijkertijd dient hij realistisch te zijn over wie met hem wilt samenwerken.”

“Ik kijk nooit naar een naam. Ik cast acteurs afhankelijk van de rol en wie daar het beste bij past. Het is heel vernederend om te luisteren naar iemand die persoon X of Y afwijst en zegt dat zij te ‘klein’ is voor de rol. Zo praat je niet over mensen. Ik heb acteurs nooit gecategoriseerd als ik A, B of C. Het is jammer dat nieuwkomers als Ayushmann zo denken.”

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.