Gefeliciteerd Aishwarya Rai Bachchan!

Ooit een Miss World, een van de meeste bekende internationale Indiase gezichten en vandaag de dag ook de trotse moeder van dochter Aaradhya. We hebben het hier natuurlijk over niemand minder dan Aishwarya Rai Bachchan. De actrice is vandaag 39 jaar geworden.

Aishwarya wordt geboren op 1 november 1973. In 1994 wordt de student architectuur gekroond tot Miss World en vanaf dat moment is er geen weg terug. Ze begint aan haar modellencarrière en de volgende logische stap is natuurlijk films. In 1997 maakt ze haar debuut in Mani Ratnam’s Iruvar. In datzelfde jaar maakt ze tevens haar Bollywooddebuut met Aur Pyaar Ho Gaya.

De actrice staat bekend om haar rollen in de film Hum Dil De Chuke Sanam, Devdas, Dhoom 2, Jodha Akbar en Guzaarish. Aishwarya probeerde ook haar geluk in Hollywood met de films Bride and Prejudice, Provoked en The Pink Panther 2. Helaas bleken deze films minder succesvol dan verwacht. Haar laatste succesvolle film was Robot, waarin ze te zien was naast Rajnikanth.

Behalve als actrice was de 39-jarige ook regelmatig op de voorpagina’s van de Indiase kranten te vinden vanwege haar turbulente relaties. Na Akshaye Khanna, begon de actrice in 1999 een relatie met de bad boy van de Indiase Cinema, Salman Khan. In 2001 gingen de twee uit elkaar. Rai onthulde in een interview dat Salman haar verbaal emotioneel, fysiek zou hebben misbruikt. Khan reageerde heel lang niet op de vragen vanuit de media, maar ontkende in 2009 deze beschuldiging met de reactie: “Ik sla geen vrouwen.”

Ze begon een relatie met Vivek Oberoi, maar hier zat ook geen toekomst in. Op 14 januari 2007 werd haar verloving met Abhishek Bachchan door Amitabh Bachchan aangekondigd. Op 20 april 2007 stapten het koppel in het huwelijksbootje en op 16 november 2011 werden zij de trotse ouders van Aaradhya.

Wij wensen Aishwarya Rai Bachchan een fijne verjaardag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.