Geen romantiek in Zwitserland voor Katrina

Actrice Katrina Kaif keek ernaar uit om een romantische scene met Shah Rukh Khan op te nemen in Zwitserland onder leiding van Yash Chopra. Maar na zijn dood is alles gecancelled.

“Ik vind het erg jammer dat ik de enige Yash Chopra heroine ben die geen iconische, romantische scene heeft mogen opgenomen in Zwitserland,” aldus Katrina in een recent interview.

Acteur Shah Rukh Khan vult aan dat het ging om een scene van anderhalve minuut. “Het is jammer, want wat is een Yash Chopra film zonder Zwitserland?”

Eerder onthulde kledingontwerper Manish Malhotra dat Katrina een witte chiffon sari zou dragen. “Ik baal ervan dat wij die kans niet hebben gekregen. Alles was gereed. Yash Chopra vertelde mij nog dat het een groot feest zou worden in Zwitserland. Het mocht helaas niet zo zijn.”

Jab Tak Hai Jaan, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Katrina Kaif en Anushka Sharma, staat gepland voor een release op 13 november.

3 REACTIES

  1. goed zo sanna ik ben het met je eens wie vind jij eigenlijk beter deepika padukone of katrina kaif

  2. goed zo sanna ik ben het met je eens wie vind jij eigenlijk beter deepika padukone of katrina kaif ze is zoooooo slecht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.