SRK en Khiladi worden merken

Shah Rukh Khan en Ashay Kumar hebben recent een aanvraag ingediend om respectievelijk de initialen SRK en de titel Khiladi te laten registreren. Beide acteurs willen het gebruik hiervan verbieden voor commerciële doeleinden.

De populariteit van beide titels blijft groeien. Indien de aanvraag wordt goedgekeurd, mag niemand meer zonder toestemming SRK of Khiladi gebruiken. In de aanvraag is opgenomen dat zowel SRK als Khiladi niet mag worden gebruikt in films, tv, advertenties en producten.

Eerder dit jaar liet ook cricketer Sachin Tendulkar zijn initialen SRT registreren. In Amerika en Europa is het normaal om je naam als beroemdheid te laten registeren: Roger Federer, Michael Jordon en Jennifer Lopez staan inmiddels geregistreerd als handelmerk.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.