Priyanka Chopra vervangt Katrina Kaif in Gunday

Het gerucht ging dat Katrina Kaif de hoofdrol zou spelen in de Yash Raj productie Gunday. Dit nieuws werd noch door Katrina noch door het productiebedrijf bevestigd. Afgelopen week verschenen er verhalen in de media dat Katrina Kaif heeft besloten om de film niet te doen. In plaats van Gunday koos zij voor de remake van de Hollywoodfilm Knight and Day.

Yash Raj Films kwam met een persbericht waarin zij aankondigden dat het niet Katrina Kaif is, maar Priyanka Chopra die de hoofdrol in de film zal spelen.

“Yash Raj Films is blij te kunnen aankondigen dat Priyanka Chopra de vrouwelijke hoofdrol in de film Gunday zal spelen. De opnames voor de film van regisseur Ali Abbas Zafar (Mere Brother Ki Dulhan) gaan in december van start.”

De film wordt geproduceerd door Aditya Chopra, met Ranveer Singh en Arjun Kapoor als de mannelijke hoofdrollen.

Dit is de eerste keer dat Chopra zal samenwerken met Ranveer Singh en Arjun Kapoor. Gunday is Chopra’s tweede film met YRF, terwijl Ranveer en Arjun met deze film alweer voor de derde keer samenwerken met YRF.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.