De Big Fat Bollywood wedding in Mughal stijl

De Big Fat Bollywood wedding van Saif Ali Khan en Kareena Kapoor gaat nog even door. Op dinsdag werd het burgerlijk huwelijk gevolgd door een receptie in een van de mooiste hotels in Mumbai.

Gisteren was het koppel in Haryana voor enkele festiviteiten en vandaag vindt de Dawat-e-Walima plaats compleet in Mughal stijl. De Dawat-e-Walima is eigenlijk het verwelkomen van de bruid. Deze receptie is altijd op de tweede dag na het huwelijk. De bruid ontvangt dan cadeau’s van de familie van de bruidegom, zoals geld, sieraden of kleding.

De receptie vindt plaats in een van de bungalows en actrice Sharmila Tagore zorgt er persoonlijk voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Het evenementenbedrijf Good Earth verzorgd de decoratie. “Zij hebben gekozen voor het thema Mughal en dat betekent veel gebroken wit in combinatie met goud met Mogra bloemen (familie van de Jasmijn). Er is ook een podium en we hebben de hand weten te leggen op een aantal antieke rekwisieten om het thema nog meer tot leven te brengen.”

Ook voor deze gelegenheid heeft ontwerper Manish Malhotra de kleding voor Kareena verzorgd. Ze zal te zien zijn in een roze of roze-blauwe gharara of groene sari. Saif Ali Khan opnieuw verschijnen in een ontwerp van Raghavendra Rathore.

3 REACTIES

  1. Wauw Wat leuk zeg allemaal, wenste dat ik het van dichtbij kon meemaken.
    heel veel geluk jullie beiden ik vindt jullie super.

  2. Sharmila Tagore heet vanaf haar huwelijk in 1969 Ayesha Sultan. De vraag is vanaf wanneer KK een hoofddoek gaat dragen en gesluierd door het leven gaat net als haar sasu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.