Shahid Kapoor wenst Kareena en Saif een gelukkig huwelijk

De Indiase media zaten al dagen achter hem aan. Het leek bijna onmogelijk om Shahid Kapoor te spreken. Tijdens een evenement is het dan toch gelukt om Shahid te vragen over het huwelijk van ex-vriendin Kareena Kapoor.

Shahid antwoordde blij te zijn voor Kareena en voegt toe dat hij hoopt dat ze niet zal stoppen met acteren.”Trouwen is een belangrijke beslissing en een grote aangelegenheid voor vrienden en familie. Ik wens hen beide veel geluk samen. Ik hoop dat Kareena ook na het huwelijk blijft werken, want zij is een van de beste actrices die wij hebben.”

Op de vraag of hij uitgenodigd is voor de receptie antwoordde hij: “Wat moet ik daar nu op zeggen?”

Shahid vertelde ook dat hij zelf nog geen trouwplannen heeft. “Ik heb nog zelf geen trouwplannen. Zodra ik verliefd ben en wil trouwen dan is de media van harte welkom.”

8 REACTIES

  1. Het is wel zielig voor Shahid :(:( Ik hoop dat hij gaat zijn liefde snel vinden en voor altijd gelukkig zijn !!!!!! Love you SHAHIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  2. Kareena laat zo een leuke jongen, asl Shahid Kapoor voor Shaïf Ali Khan. Als ik heel eerlijk mag zijn, dan weet Kareena niet wat mooi is. Je gaat toch niet een jonge vent verlaten voor iemand die 10 jaar ouder is. Toen Saïf voor de eerste keer trouwde met Amtita Singh, ging Kareena hem feliciteren, toen zei Saïf tegen haar, “””” THANK YOU BETA”””””” want toen was Kareena 11 jaar oud.
    Het kan ook zo zijn, dat kareena nog een vader zoekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.