Saif Ali Khan en Kareena Kapoor getrouwd

Bollywood sterren Kareena Kapoor en Saif Ali Khan zijn vandaag getrouwd in de Indiase stad Mumbai. Het Bollywood koppel leerden elkaar kennen op de set van de film Tashan. Na een relatie van vijf jaar was dit een natuurlijke stap. Hun huwelijk was het gesprek van de dag.

Het burgerlijk huwelijk werd vandaag voltrokken bij Saif Ali Khan thuis in het bijzijn van hun vrienden en familie. Hierbij waren drie getuigen aanwezig, namelijk de ouders van Kareena Kapoor en de moeder van Saif Ali Khan. Na het voltrekking verscheen het koppel op het balkon van hun appartement.

Nikaah
Het burgerlijk huwelijk werd gevolgd door de nikaah. Deze vond eerder vanavond plaats in het Taj Mahal Palace Hotel. Deze ceremonie werd iets uitgebreider gevierd dan de Mehndi, Sangeet en het burgerlijk huwelijk. De nikaah werd bijgewoond door onder meer Ratan Tata, Ranbir Kapoor, Preity Zinta, Fardeen Khan, Sonam Kapoor, Tusshar Kapoor en Gauri Khan, vrouw van acteur Shah Rukh Khan.

En daarmee is het nog niet gedaan. De komende dagen zullen nog diverse ceremonies en recepties plaatsvinden.

Morgen vertrekt het koppel vertrekken naar het Pataudi Palace in Haryana voor een andere ceremonie. Na het overlijden van Masoor Ali Khan Pataudi werd Saif Ali Khan benoemd tot de nieuwe Nawab van Pataudi. En uiteraard moet de nieuwe Nawab, zijn Begum voorstellen aan de dorpshoofden en de inwoners.

Daarnaast zullen beide acteurs ook in het weekend aanwezig zijn bij festiviteiten rondom hun huwelijk.

Receptie
Op donderdag 18 oktober wordt er een grote receptie gehouden in Delhi, waar ook veel Bollywoodsterren worden verwacht. Dit wordt zeer groots aangepakt. De receptie vindt plaats in een van de bekendste hotels van Delhi, maar het koppel heeft schijnbaar diverse hotels geboekt, ook voor de gasten. Dit is wellicht om de media op het verkeerde spoor te zetten. Volgens de laatste berichten wordt er een helikopter ingezet om mensen op te halen.

Saif Ali Khan was eerder getrouwd met Amrita Singh. Samen met haar heeft hij twee kinderen, Sara en Ibrahim Khan.

Bollywood feliciteerde het koppel met hun huwelijk en wenst het koppel veel geluk en gezondheid toe. Ook de ex-vriend van Kareena, Shahid Kapoor, heeft het koppel gefeliciteerd.

5 REACTIES

  1. Sharmila Tagore heet vanaf haar huwelijk in 1969 Ayesha Sultan. De vraag is vanaf wanneer KK een hoofddoek gaat dragen en gesluierd door het leven gaat net als haar sasu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.