Het pistool was van Asha Bhosle

Het pistool waarmee Varsha Bhosle, dochter van Asha Bhosle, begin deze week zelfmoord pleegde was van haar moeder. Dat heeft de legendarische zangeres aan de politie gemeld.

In eerste instantie vond de politie een pistool van Belgische makelij. Deze staat geregistreerd op naam van Anand, de jongste zoon Asha Bhosle. Op dinsdagavond werd in een gesprek met Asha Bhonsle duidelijk dat haar dochter haar pistool had gebruikt.

“Asha had aangifte gedaan en de politie ingelicht dat haar pistool kwijt was. Haar licentie was direct ingetrokken,” aldus inspecteur Pradip Lonandkar. Hij voegt toe dat het pistool dat op naam van Anand staat ook in bezit is genomen. “Anand is momenteel niet in het land en keert binnenkort terug. Wij hopen hem zo snel mogelijk te spreken.”

De politie is met een onderzoek gestart naar hoe Varsha het verloren pistool heeft gevonden en of ze het wapen 30 jaar geleden heeft verstopt.

Varsha Bhosle werkte als freelance journalist en schreef columns voor Rediff.com, The Sunday Observer en de Gentlemen Magazine. Ze was gescheiden van sportjournalist Hemant Kenkre. Ze was tevens zangeres en vaak naast haar moeder op het podium te vinden.

Varsha was al enige jaren zeer depressief en probeerde eerder in 2008 en 2010 zelfmoord te plegen door een zware dosis aan slaappillen te slikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.