Saans – The Breath of Love

Met elke promo, foto, nieuwsberichtje neem de nieuwsgierigheid naar Yash Chopra’s film alleen maar toe. De soundtrack is uit en het mooiste nummer op het album is ongetwijfeld Saans. De promo van dit nummer werd gisteren door Shah Rukh Khan en Katrina Kaif gepresenteerd in Mumbai.

Bekijk de prachtige video in typische Yash Chopra stijl.

Jab Tak Hai Jaan, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Katrina Kaif en Anushka Sharma, staat gepland voor een release op 13 november.

30 REACTIES

 1. Ik denk, dat het een mooie film is, maar vind nogsteeds, dat Shah Rukh Khan te oud is voor deze rol.

 2. hoe weet jij nou weer of hij te oud is voor deze rol? hoe weet jij zijn rol? big b was ook niet te oud voor cheeni kum en dat was ook een luv story. het is geen college love story hoor. ga eerst iets lezen over de film voor je comment geeft

 3. Ik vind hem te jong ja, misschien val jij op oude mannen. De Rol van BB in Cheeni kum ging over een oudere man of niet???
  Deze rol gaat over een jonge vent.
  Vroeger in de jaren 60/70 toen er niet veel acteurs waren zoals nu, maakte het niet uit, want toen speelden oudere dames ook met de jonge jongens. Zoals Nanda met Jeetendra.

  Ik mag toch mijn mening geven,

  Wat kom jij zo agressief reageren.

  p.s. weet jij dan niet dat Shah Ruikh Khan 2 keer zo oud is als Katrina Kaif??
  Je ziet ook aan ‘m dat hij OUD is.

 4. hoe weet jij dat deze rol over een jonge vent gaat? is er iets over gezegd? blijkbaar ziet shahrukh er zo jong uit dat jij die indruk krijgt, want hij kan net zo goed in deze film een man van over de 40 spelen.
  altijd dat gezeik over salman is ouder dan katrina dat past niet. hebben jullie niets anders te doen? tenminste zien die twee mannen er beter uit dan die hindoestanen van die leeftijd in nederland. die lijken 60 wanneer ze 40 zijn. deze mannen verzorgen zichzelf tenminste
  geniet gewoon van de film

 5. Wat ben je faja (hitzig) ga jij misschien met een oudere man?

  Jij schrijft, alsof jij de director is van de film en de manager van SRK.
  Ik geef alleen m’n mening, we leven in een vrij land, weet je dat nog.
  Ga spelen hoor kind.

 6. Jullie denken, dat Shar Rukh de beste is, maar dat is hij niet. Amitabh Bachan is de beste allerijden.
  Ga maar na hoeveel hit AB heeft en ga kijken hoeveel SRK heeft.

 7. Dames en heren shakoen heeft gelijk want hij mag Zn mengen geven. Mengen is geen feit. Shakoen mag zeggen wat die er van vind.
  @shakoen srk is wel een van de beste actor en amithab was vroeger in jaar 92 93 enzo. Hoop dat jullie het begrepen hebben 😉

 8. shakoen je hebt helemaal gelijk, Amitabh en Salman zijn de badshaah van Bollywood.

  en dat is gewoon een feit.

 9. Ik kom hier niet om RUZIE tem maken hoor, maar ik zeg, wat ik vind van iets en dan moet je kijken hoe Sarina reageerd, alsof zij de film al heeft gezien. Ik zeg alleen, dat ik SRK een beetje oud vind voor de rol. Ik heb de film ook nog niet gezien, maar wel de trailler. Hij ziet er misschien niet oud uit, maar hij is in vergelijking met KK wel ouder. Maar dat geeft niet, dat mogen ze daar in bollywood doen.
  AB is nu oud,dus hij moet het ook overdragen aan de jongeren.

 10. ik stel jou gewoon een normale vraag want het lijkt alsof jij de rol helemaal kent dat je met die vage reactie komt dat hij te oud is voor de rol. dat jij de reactie opvat als hitsig zegt meer over jou dan over mij. het was gewoon een vraag.
  vroeger speelden ab en sridevi ook films die scheelden ook 21 jaar daarover heb je niks te zeggen en dat was echt een duidelijk leeftijdsverschil. weet je wanneer mensen met persoonlijke aanvallen beginnen? wanneer ze geen antwoord weten op een vraag dan denken ze er maar makkelijk vanaf te komen. sorry ik ga mij niet verlagen tot jou nivo.
  tuurlijk heeft ab meer hits gehad want die man speelt al 40 jaar films. zoals ab zelf zegt we kunnen pas gaan vergelijken wanneer srk ook zoveel films heeft gespeeld.

 11. ” waar heeft zij het over”. En heel vijandig, alsof je iets moest verdedigen.
  Sorry, dan heb ik je vraag verkeerd opgevat.

  Lees dit goed.
  Ik bedoelde alleen te zeggen, dat ik vind, dat SRK een beetje oud is om met KK te acteren, netzoals ik vind, dat SalmanKhan ook te oud is om een rol van een jongen van 20 jaar vertolkt.

  Ik heb het altijd een beetje vreemd gevonden, wanneer die oude mannen met hele jonge meisjes gaan acteren, MAAR dat vind ik en ik mag dat toch vinden???

  Ik zal een ander voorbeeld noemen, neem Rishi Kapoor b.v. hij speelde ook met hele jonge meisjes, romantische rollen, terwijl je zag, dat hij al oud was, dikke buik lelijke tanden.
  Dit wil niet zeggen, dat ik deze acteurs niet leuk vind. Ik was en ben nogsteeds fan fan Rishi en AB, bijna van allemaal.

  Maar waarom doe ik dit, waarom geef ik zoveel uitleg, als men niet goed lees????

  Dus Sarina we kennen elkaar niet, we kennen SRK, SK, AB enzo enzo niet, we hoeven niemand te verdedigen en laten we het hierbij laten, want daar is deze site niet voor.

  Soms reageren mensen normaal, maar het komt vel over en dat was bij deze het geval.

 12. die interpretatie geef jij eraan, dus zoals ik al zei dat zegt meer over jou dan over mij. wie zegt dat de rol van srk van een 20jarige is? die conclusie trek jij op basis van niks. als je niks weet van die rol kan je er ook geen conclusie aan binden. je mag vinden wat je wilt, maar op basis van niks kan je niet zeggen dat hij de rol speelt van een 20jarige. dat is gewoon onwetendheid.

 13. wrm maken jullie ruzie om een mening van ieman danders.
  oke misschien is sarina het niet met shakoen eens.
  dan ga je tog nie ruzie make
  iedwereen heeft ze’n eige mening
  wat shakoen vind boeit mij niet
  ik heb gwn een eige mening;
  sharoek is wel oud maar hij kan wel goed acteren dus het maakt eigenlijk niet uit hoe oud hij is.
  als je oud bent heb je tog ook een leven???
  dit was mijn mening,
  ga niet weer zo stom regeren en ruzie maken omdat sommige mense het niet met me eens zijn
  mijn mening is mijn mening,
  en jou mening is jou mening
  boeiuuuu

 14. @Shakoen
  Hij is een acteur, hij kan de rol van een jonge man spelen, hij moet dat kunnen, dat behoort tot zijn job. Ik vind dat je moest dat van jezelf weten, of anders moet je de betekenis van het woord acteur eens zoeken 😉

 15. @bkjdjjlfkj ten eerste je hoeft niet op te stoken shakoen begint helemaal niet over persoonlijk
  Ten tweede SHAKOEN KAN ZN MENING GEVEN JULLIE HOEVEN NIET ER OP TE GAAN WAT SHAKOEN ER VAN VIND.
  Als jullie het niet begrijpen ( Sarina en bkjdjlkf ) lees even nog een keer wat horro prof hebt geschreven

 16. @ Afghan boy ik zie dat je moeilijk hebt om een “tekst” berijpend te lezen, lees een paar keer mijn reactie over, tot je het berijpt want ik wil niet op je niveau gaan uitleggen, geen tijd/zin, sorry

 17. Ik begrijp het 1000% maar bij die tweede reactie heb gezegd SHKOEN PROBEER NIET PERSOONLIJK TE WORDEN.
  Van daar ik tegen zeg 😉
  En mensen die niet goed kunnen praten en ze hebben niks te zeggen, zeggen ze ik wil me niet verlagen met jou niveau.
  Want hun zelf weten dat diegene gelijk hebt 😉

 18. bkjdjlfkj volgens mij snap jij niet echt wat ik in mijn vorige reactie heb geschreven,
  je hoeft het ook niet nog een keer te lezen want volgens mij snap je het tog nie
  ik ga me ff verlage naar jou niveau.
  mischien snap je dit,
  REAGEER NIET OP IEMANDS ANDERS MENING,
  je zij dat shakoen niet zo persoonlijk moet doen,
  laat hem
  en volgens mij was hij niet eens zo persoonlijk bezig.

 19. @Afghan boy Wat een zieke mens ben je, je veranderd .En dan nog denk je dat niemand dat door heeft, zoek een leven. Als je rond 10 jaar bent ofzo dan begrip ik dat nog, maar als ouder bent dan 10, dan heb je een serieus probleem.

 20. correctie*( iets fout gelopen)
  @Afghan boy Wat een zieke mens ben je, je veranderd telkens je naam om je vorige reactie te steunen .En dan nog denk je dat niemand dat door heeft, zoek een leven. Als je rond 10 jaar bent ofzo dan begrip ik dat nog, maar als ouder bent dan 10-11, dan heb je een serieus probleem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.