“Mijn verjaardag is een gewone dag”

Op 11 oktober wordt Amitabh Bachchan alweer 70 jaar. Voor zijn fans is dit een reden om volledig uit te pakken en uitgebreid de verjaardag van deze levende legende te vieren, maar voor de acteur is het een dag net als alle andere.

“Een miljoen interviews, een miljoen felicitatie en goede wensen…70 jaar lijkt wel erg speciaal. Voor mij is het een gewone dag als alle andere”, twitterde de 69-jarige acteur.

Big B is druk bezig met interviews waarin hij zijn ervaringen en inzichten deelt. Zijn vrouw, Jaya Bachchan, schijnt grote plannen te hebben voor zijn verjaardag. Een van deze plannen is een tentoonstelling van schilderijen en affiches.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.