Gaat Zarine Khan naar Hollywood?

Actrice Zarine Khan, die haar Bollywooddebuut maakte met de film Veer tegenover Salman Khan, zegt dat ze is benaderd voor een Hollywoodfilm. Het gaat hier om de film Chimera van regisseur Daniel Silva.

“Ik ben inderdaad benaderd voor de film Chimera. Het is een thriller met Billy Zane in de hoofdrol. Ik heb het script gelezen, maar ik denk er nog even over na”, zegt Khan in een interview.

Chimera is, naar verluidt, gebaseerd op Silva’s bestseller roman The Fallen Angel.

Na haar debuut kwam haar filmcarrière maar niet van de grond. De 28-jarige was voor het laatst te zien in Sajid Khan’s Housefull 2. De actrice zegt dat de reden voor de langzame opbouw is dat ze gelooft in de kwaliteit van het werk in plaats kwantiteit.

“Ik wil niet racen en achter projecten aanlopen. Het is niet zo dat ik geen films aangeboden krijg. Ik heb veel films afgewezen na Housefull 2, want ik wil mijn tijd nemen om te kijken naar de kwaliteit in plaats te denken aan de kwantiteit.”

4 REACTIES

  1. volgens mij is het beter als ze gwn in bollywood blijft want hollywood is nix voor haar ze gaat niet goed acteren in hollywood films daar is ze nie klaar voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.