‘Brad Pitt wil dansen in Bollywood film’

De Amerikaanse acteur Brad Pitt zou graag een rol in een Bollywood film willen spelen. Dat vertelde de 48-jarige Pitt zelf aan de showbizz website heatworld.com. “Indian cinema seems to be growing very well at its own pace. I would love to work in a Bollywood film as there is so much drama and colour in the films there” aldus Brad. Hij wil niet alleen acteren maar ook dansen.

Volgens de krant De Stentor zegt de Hollywood acteur onder de indruk te zijn van de ontwikkeling die de Indiase filmindustrie door de jaren heen heeft doorgemaakt. “De films uit India hebben zich enorm geëvolueerd. De laatste tijd kregen we enkele uitstekende films te zien die het wereldwijd goed deden” schrijft de krant vandaag.

Lees het artikel hier op heatworld.com.

4 REACTIES

  1. ook hij ken al goed dansen of niet maar bij die amerikaanse staat dat eens niet dat past eens bij hun niet joh

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.