Sunny Leone wilt niet worden getypecast

Nadat Sunny Leone eerder dit jaar haar acteerdebuut in de erotische thriller Jism 2 maakte werd ze benaderd voor meerdere films binnen hetzelfde genre. Maar de actrice zegt dat zij niet getypecast wilt worden. Zij wilt haar talent laten zien en is van plan om binnenkort te tekenen voor een familiefilm.

“Ja, ik loop momenteel een aantal scripts door. Ik ben van plan om binnenkort een familie-georiënteerde film doen. Ik kan hier nu niet echt veel over zeggen, maar als alles goed gaat dan hoop ik binnenkort te tekenen voor een luchtige komedie en een familiedrama”, aldus Leone in een interview.

Maar voordat de 31-jarige actrice zich compleet overgeeft aan een nieuw genre begint ze in januari 2013 eerst aan de opnames van Pawan Kripalani’s horrorfilm Ragini MMS 2. Ook deel 2 is, net als het eerste deel, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

“Mijn tweede film is Ragini MMS 2. De opnames hiervan beginnen in januari. Ik heb het script al helemaal gelezen en het enige wat ik kan zeggen is dat het echt een enge film wordt. De soundtrack is al klaar en klinkt geweldig. Het verschil met het eerste deel is dat deze film iets commerciëler wordt. ”

Denk jij dat Sunny Leone past in een familiedrama?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.