De eerste bioscooptrailer van Talaash is uit

De eerste teaser verscheen in januari, omdat de film toen nog gepland stond voor een release in juni. Maar toen de film om verschillende redenen steeds werd verschoven, hoorden wij niets meer over deze film. Nu is dan eindelijk de eerste bioscooptrailer van de film Talaash, met in de hoofdrollen Aamir Khan, Kareena Kapoor en Rani Mukerji, uit!

Talaash is geregisseerd door Reema Kagti en geproduceerd door Reliance Entertainment in samenwerking met Excel Entertainment en Aamir Khan Productions. De film staat gepland voor een release op 30 november.

De film vertelt het verhaal van politie-inspecteur Shekhawat. Hij wordt aangesteld om een mysterieuze moord op te lossen, maar ondertussen wordt hij geconfronteerd met zijn verleden.

Bekijk de trailer en laat ons weten wat je ervan vindt!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.