Stuntmannen gewond op de set van Dhoom 3

Dhoom 3 belooft een film te worden vol actie waaronder vele achtervolgingen met de auto en op de motor. Kortom, een rampscenario voor de amateurstuntmannen onder ons. En toch waren het twee profs die tijdens een actiescène de controle over de auto verloren.

Tijdens een achtervolgingsscène met de auto voor de film Dhoom 3 raakten twee stuntmannen gewond, nadat de bestuurder controle over de auto verloor en in hoge snelheid de stoep raakte.

Ook acteur Aamir Khan was ten tijde van het ongeval aanwezig op de set. Maar de acteur nadat de acteur het ongeluk zag kon hij even niet reageren. “Hij was zo in shock, dat hij niet meer wist wat hij moest doen.”

Het team reageerde ??onmiddellijk na het ongeluk en hielp de gewonden uit de kapotte auto. “De stuntmannen kwamen er zonder kleerscheuren vanaf en zijn weer terug in actie”, aldus een woordvoerder van Yash Raj Films.

Op naar de volgende scene dan maar…?

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.