Yash Chopra’s film nog altijd titelloos

De nieuwe film van regisseur Yash Chopra is nog altijd titelloos. Er waren geruchten dat de naam London Ishq zou zijn of Yeh Hum Kahaan Aa Gaye, maar beide titels werden door Yash Raj Films ontkend. Ook acteur Shah Rukh Khan zegt dat de film nog geen titel heeft.

“Kuch Kuch Hota Hai had een lange tijd geen titel, DDLJ was heel lang titelloos en hetzelfde geldt voor Veer-Zaara. We hebben wel een Engelstalige werktitel, maar op dit moment zijn wij op zoek naar een passende Hindi of Urdu titel. Zodra we een titel hebben bedacht, dan hoor je dat. Op dit moment staat er op de klapper Production No. 45.”

Het gerucht nu is dat de titel en de eerste trailer worden onthuld op Yash Chopra’s 80e verjaardag op 27 september…

Weet jij een mooie titel voor de film?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.