Son of Sardar vs De Yash Chopra Romance

Komende Diwali, 13 november, worden twee grote films uitgebracht namelijk Ajay Devgn’s Son of Sardar en Shah Rukh Khan’s titelloze Yash Chopra film.

Beide films hebben een grote bekende starcast en ook de eerste beelden hebben veel nieuwsgierigheid gewekt bij het publiek. De acteurs zeggen dat er genoeg ruimte is om twee grote films uit te brengen met Diwali, maar voor Son of Sardar ligt de situatie toch net iets anders.

Yash Raj Films, het productiebedrijf achter de Yash Chopra films, heeft recent bekend gemaakt dat de film in meer dan 3000 cinema’s zal worden vertoond. Dit laat niet veel ruimte over voor Son of Sardar.

Of de makers van deze film na dit nieuws nog besluiten om de release uit te stellen is niet bekend. Mochten ze dat toch doen, dan kunnen ze ook maar rekening houden met het feit dat Aamir Khan’s Talaash gepland staat voor een release op 30 november.

2 REACTIES

  1. ja zowiezo best stars op dit moment shahrukh khan en aamir khan en salman khan en ajay devgn ervarende acteurs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.