Harshvardhan Kapoor begint carriere achter de schermen

Harshvardhan Kapoor, de zoon van acteur Anil Kapoor, begint zijn filmcarrière achter de schermen als assistent-regisseur. De jonge Kapoortelg is bijna klaar met zijn studie cinematografie en scenarioschrijven en heeft besloten om Anurag Kashyap te assisteren bij zijn volgende film.

De meeste starkids zetten de eerste stap in de filmwereld door te beginnen als assistent-regisseur bij een grote naam. Zo assisteerden Ranbir Kapoor en Sonam Kapoor regisseur Sanjay Leela Bhansali tijdens de film Black.

Ook Varun Dhawan, zoon van regisseur David Dhawan, begon als assistent-regisseur bij Karan Johar’s My Name is Khan en maakt binnenkort zijn debuut in Student of The Year.

Zal Harshvardhan over twee jaar dan ook zijn grote debuut maken?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.