Sridevi kampt in nieuwe film met taalproblemen

Actice Sridevi maakt dit jaar haar comeback met de film English Vinglish. In deze film is ze te zien als een Indiase huisvrouw die moeite heeft met de Engelse taal. Dit levert uiteraard de nodige grappen op. Maar dan is ze alle beledigingen zat en schrijft ze zich in voor een cursus Engels.

Wat vind jij van de trailer?

10 REACTIES

 1. ja man en zo gebeurt vaak in het echt dat hebben ze laten zien hoe in persoonlijk leven gebeurt nice film

 2. comedy? Bedoel je dat sarcastisch of wat? Als dat zo is, waarom?
  Het lijkt me een drama geen komedie. Ze is nog steeds zo mooi en ze weet heel goed de betekenis van acteren. Ze is de beste dat bollywood heeft ooit gehad.

 3. MDPAKO11 praat alleen maar bullshit ofniet Joker…….. de feit is ik ken haar, ze is een meisje van 11 jaar die niet eens engels kan, word gepest door haar nichten en neefjes doet stoer op deze site heel jammer…..

 4. hey yoker
  logisch dat mdpako 11 hater me haat
  het is mijn irritante neef
  hij s 14
  dus eigenlijk haat niemand mij egt
  logisch dat je neef je irriteert

 5. hey mensen
  logisch dat mdpako11 hater mij haat
  het is min irri neef.
  je moet gwn niet naar hem luisteren
  sinds klein af aan is die kleine jonggetje al jaloers op mij
  en hij is ook nog ouder dan mij hij is 14

 6. en hij zegt dat ik geen engels kan omdat hij jaloers is dat hij een veel lagere niveau dan mij heeft gehaalt
  maar ja wat kan ik er aan doen
  egt zielige mens is hij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.