The Dirty Picture mag op tv worden vertoond

In april werd de tv-première van de film The Dirty Picture op het laatste moment geannuleerd. Ondanks dat de productie 59 scenes had verwijderd werd de film door het ministerie van Informatie en Omroep alsnog ongeschikt bevonden voor het tv-publiek.

Nu, vier maanden later, krijgt de film alsnog eind augustus haar première op de tv-zender Sony.

“De film wordt op 26 augustus twee keer vertoond. Een keer om 12 uur en vervolgens opnieuw om 20.30,” aldus Sneha Rajani, senoir executive van Sony. Ze voegt toe dat de film niet pas na 23:00 uur wordt vertoond, zoals door de media werd gesuggereerd.

Balaji Motion Pictures is blij dat de film nu eindelijk op de Indiase televisie te zal zien. “We zijn erg blij dat onze winnaar van de National Award eindelijk geschikt is bevonden voor het thuis-publiek”, aldus Girish Johar, hoofd distributie bij Balaji Motion Pictures.

The Dirty Picture, met in de hoofdrollen Vidya Balan, Naseeruddin Shah, Emraan Hashmi en Tusshar Kapoor, is geregisseerd door Milan Luthria.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.