Krissh krijgt hulp van Ra.One

Rakesh Roshan’s Krissh 3 krijgt hulp van Shah Rukh Khan’s Ra.One. De regisseur heeft namelijk Khan’s productiebedrijf Red Chillies Entertainment gevraagd om de special effects voor zijn film te verzorgen.

Na het zien van de film Ra.One was Rakesh zeer onder de indruk van de special effects. De film heeft ook niet zomaar vele awards ontvangen voor de SFX. Rakesh spreekt vol lof over het werk van Red Chillies Entertainment.

“Shah Rukh Khan’s studio is net zo goed als elke andere VFX studio in het buitenland. De meeste VFX opnamen zijn voorbij en de crew is al begonnen met het werk. De sleutel om tot een perfect resultaat te komen is tijd. En ik heb ze 15 maanden gegeven.”

Wij zijn zeer benieuwd naar het resultaat van Roshan’s Krissh 3.

7 REACTIES

  1. ók er is meschien niet meer actie maar ik vond betere film hoor duurt ook heel lang om shooting te doen is niet makelijk dus ik ga voor ra.one ja nep hoort bij is tog film majah iedereen eigen keuze joh

  2. De special effects in Ra.one waren (iets) te overdreven, desalniettemin blijft het een waardeloze film….

  3. wat bedoel je precies met efects meschien heeft india eigen efect maar niet goed net als van die amerikaanse tog van die dure bedoel je dus scene tog

  4. ja dat ze niet meer geld in zetten tog zodat ook mooier film wordt maar ik snap niet is spel van die film ook van ra.one wrm verkopen ze niet in nederland dat vind ik raar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.