Raaz 3 is een combinatie van waargebeurde verhalen

Producent Mahesh Bhatt onthult dat de film Raaz 3 een combinatie is van drie waargebeurde verhalen van actrice Bipasha Basu, regisseur Vikram Bhatt en schrijver Shagufta Rafique.

“Raaz 3 is een cocktail van drie waargebeurde verhalen. Een deel vertelt het verhaal van Shagufta, die met haar eigen ogen heeft gezien hoe mensen zwarte magie inzetten om meer succes te behalen. Het klinkt bizar, maar het is echt waar.”

“Het tweede aspect gaat over een fase uit het leven van Bipasha. Haar carriere ging op een gegeven moment nergens naartoe met de komst van een nieuwe generaties van actrices. Dat was een vreselijke fase in haar leven. En Vikram Bhatt kreeg te maken met een zware periode in zijn leven toen een van zijn vriendinnen zijn hart brak. Zij manipuleerde hem, zetten hem onder druk want hij moest en zou haar carrière verbeteren.”

De 63-jarige producent voegt toe dat Raaz 3 een horrorfilm is met een echte boodschap.

De film, met in de hoofdrollen Bipasha Basu, Emraan Hashmi en Esha Gupta, staat gepland voor een release op 7 september.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.