Trailer Heroine is een hit op YouTube

Dat Heroine een van de meest verwachte films van het jaar is, dat wisten we al. Maar na de komst van de eerste trailer wordt dit alleen maar bevestigd. De trailer van deze fil is namelijk in een week tijd maar liefst twee miljoen keer bekeken op Youtube.

De regisseur is zeer blij met overweldigende respons. “Ik ben erg blij met de reacties op de trailer.Dit is nog maar het begin.”

Het publiek heeft lang moeten wachten op de eerste beelden, maar het was het waard. De trailer stelt zeker niet teleur. In de trailer horen we ook het nieuwe itemnummer Halkat Jawaani, gezongen door Sunidhi Chauhan. Als dat niet de hit van het jaar wordt, dan weten wij het ook niet meer.

2 REACTIES

  1. Ben benieuwd hoe het hele film in werkelijk is.het lijkt wel een hectische stukken in te zitten.
    Laat het maar komen,hoe reageren hun partner/echtgenote ?

    hasiena

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.