Bhansali niet gecharmeerd van Devdas parodie

Filmmaker Sanjay Leela Bhansali schijnt niet gecharmeerd te zijn van de Devdas parodie in de film Kya Super Kool Hain Hum. In de komediefilm zit een scene waarin de actrices Neha Sharma en Sarah Jane Dias verkleed zijn als Chandramukhi en Paro, terwijl Tusshar gekleed is als Devdas.

Acteur Tusshar Kapoor zegt dat het niet de bedoeling is om iemand te kwetsen met de scenes. “Ik weet niet of hij boos is of niet. Maar mocht hij dat zijn dan moet hij de film bekijken, want wij maken noch hem noch de film belachelijk.” Hij voegt toe dat de scene niet alleen geïnspireerd is door Bhansali’s versie van Devdas.

“Devdas is Devdas. De eerdere versies hadden ook een Paro en Chandramukhi, de kostuums waren hetzelfde en ook toen had Devdas een fles drank in de hand. Maar ik denk niet dat hij van streek is. Zijn Devdas was een hit en daarom hebben wij het geimiteerd. Was het geen hit geweest, dan had niemand erover gesproken en zouden wij het ook niet meenemen in de film. Hij zou blij moeten zijn.”

Kyaa Super Kool Hain Hum, met in de hoofdrollen Riteish Deshmukh, Tusshar Kapoor, Sarah Jane Dias en Neha Sharma, staat gepland voor een release op 27 juli.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.