Saif Ali Khan en Kareena Kapoor trouwen in december?

Nog maar vorige maand kondigde actrice Sharmila Tagore aan dat haar zoon Saif Ali Khan en actrice Kareena Kapoor op 16 oktober in het huwelijksbootje zouden stappen. Deze week ontkende Saif de datum en zei dat het huwelijk ergens eind dit jaar zal plaatsvinden.

“We hebben nog geen datum. Het huwelijk zal ergens aan het eind van dit jaar plaatsvinden”, aldus Khan tegen de media. En hoewel Saif de datum dus heeft veranderd, maakt moeder Sharmila Tagore bekend dat het huwelijk wel degelijk in oktober is en dat de voorbereidingen hiervoor al in volle gang zijn.

Afgelopen week waren er ook geruchten dat het koppel zou hebben gekozen om in Londen te trouwen om de Indiase media te ontwijken, maar ook dit is een gerucht. “Wij trouwen zeker niet in Londen.” Hij voegt toe dat hij verder geen details over het huwelijk wil bespreken met de media. “Het is een privé-aangelegenheid en dat wil ik graag zou houden.”

5 REACTIES

  1. Echt geweldig als dat gebeurt zeg! Vind ze ook precies bij elkaar passen. Wel is het alleen de leeftijd die de wensen overlaat maar ja. De leeftijd kent geen grenzen in het Liefde zeggen ze altijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.