Lied van Joker gelekt en gepromoot

Vandaag de dag willen filmmakers niets liever dan lekker veel publiciteit voor hun film. Na Sajid Khan en zijn publiciteitsstunt voor Housefull 2 is het nu zijn zus Farah die zijn voorbeeld volgt. Het nummer I Want Fakht You uit de film Joker verscheen vorige week ineens op het internet en de schok was zeer groot.

De makers van de film reageerden geschokt op Twitter. ”WTF? Ik kom er net achter dat een lied uit Joker op YouTube staat. Ik voel een hartaanval aankomen.”

Alsof dat niet genoeg was, stuurde componist Vishal Dadlani haar openlijk de link toe naar het nummer. “Het is het hele nummer Kafirana (I Want Fakht You).” Farah reageerde erop door te zeggen dat dit een oude versie is van het nummer en dat de titel al enige tijd geleden veranderd is naar I Want Just You.

Ook regisseur Shirish Kunder reageerde geschokt, maar bleef de link via zijn Twitter-account verspreiden. Als de makers het werkelijk zo erg hadden gevonden, dan zouden ze er alles aan doen om het account van de persoon te sluiten. Maar hun ‘woede’ lijkt omgeslagen te zijn in een grote Twitter-Joker-promotie-actie.

Gelekt of niet…. het nummer klinkt geweldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.