Gaat Priyanka zingen voor Zanjeer?

Priyanka Chopra is momenteel druk bezig met de laatste opnames van haar Engelstalige album. Haar fans zijn echter niet alleen nieuwsgierig naar het album, maar willen ook weten wanneer ze voor een Hindifilm zal zingen.

Het lijkt erop dat regisseur Apoorva Lakhia deze wens wil vervullen. Hij heeft haar gevraagd of zij een nummer wilt zingen voor zijn film Zanjeer, waarin zij tevens de hoofdrol speelt. Of dit idee doorgaat is niet duidelijk. “Priyanka wil dat haar eerste filmsong net zo speciaal is als haar eerste album. Het nummer in Zanjeer wordt speciaal voor haar stem op maat gemaakt.”

Er is echter een klein probleempje. Er staat een afspraak dat Priyanka in de periode voor de release van haar album geen andere nummers voor andere projecten mag zingen. Dit betekent dat Lakhia zal moeten wachten tot oktober, aangezien dat de maand is waarin het album wordt uitgebracht. Maar hij heeft geen haast en is bereid te wachten.

Naast Priyanka Chopra worden andere hoofdrollen in Zanjeer gespeeld door Ram Charan en Arjun Rampal.

2 REACTIES

  1. she is very talented. Miss world, 1 van de beste actrice in bollywood en nu zingen erbij. Knap hoor

  2. It’s all about the money, t’maakt niet uit hoe ‘goed’ je kan zingen. als je een beetje leuk van buiten eruit ziet zoals de gevestigde orde dat voorgesteld heeft en waar groot geld mee te verdienen is then the sky has NO limit. Laat de kassa maar vollopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.